Доступність посилання

ТОП новини

Міністерство закордонних справ вимагає від влади Білорусі пояснень з приводу відмови 6 громадянам України у в''їзді на територію Білорусі, повідомив керівник прес-служби МЗС Василь Філіпчук


За його словами, "цей крок білоруської сторони порушує право громадян України на вільний в''їзд на територію Республіки Білорусь, що гарантується відповідною обопільною угодою від 1992 року".

За його словами, "цей крок білоруської сторони порушує право громадян України на вільний в''їзд на територію Республіки Білорусь, що гарантується відповідною обопільною угодою від 1992 року". За словами речника МЗС, зволікання в проведенні розслідування інциденту або відмова від надання пояснень сприйматиметься Україною не тільки як неповага до українських громадян, але і як крок, що не відповідає традиційно дружнім українсько-білоруським відносинам.

2 березня представники білоруських правоохоронних органів не пустили в країну голову політичної ради блоку партій "ПОРА-ПРП" Владислава Каськіва та українських журналістів.
XS
SM
MD
LG