Доступність посилання

ТОП новини

На Волині завершується виконання першого етапу програми вдосконалення діяльності соціальних працівників, проекту ТАСІС “Посилення регіональних соціальних служб”


Соціальний проект ТАСІС передбачає втілення державних стандартів соціальних послуг та гарантій гідного рівня життя кожному громадянинові, незалежно від місця його проживання та інноваційний розвиток секторів, які десятиліттями перебували на державній дотації.

Соціальний проект ТАСІС передбачає втілення державних стандартів соціальних послуг та гарантій гідного рівня життя кожному громадянинові, незалежно від місця його проживання та інноваційний розвиток секторів, які десятиліттями перебували на державній дотації. Нині в Горохівському та Ківецівському районі Волині завершуються тренінги і навчальні програми соціальних працівників. Менеджер проекту ТАСІС Лін Брукс, котра вчора побувала в Луцьку, зазначила, що наступний етап проекту включатиме чотири напрямки: законодавчий, технічної допомоги, професійної підготовки та інформування громадськості. Проект ТАСІС “Посилення регіональних соціальних служб” триватиме до 2007 року.
XS
SM
MD
LG