Доступність посилання

ТОП новини

У зриві референдуму щодо статусу російської мови в Криму звинуватив “помаранчеву владу” перший віце-спікер парламенту автономії Василь Кисельов


Сьогодні на прес-конференції у Сімферополі пан Кисельов, який очолює місцеву організацію Партії регіонів, заявив також і про підготовку зриву виборів на півострові

Сьогодні на прес-конференції у Сімферополі пан Кисельов, який очолює місцеву організацію Партії регіонів, заявив також і про підготовку зриву виборів на півострові.

Василь Кисельов заявив, що ініціатори референдуму не встигають до 26 березня підготувати його проведення: “Влада знайшла спосіб, як зупинити проведення референдуму у Криму. Найбільш нахабним і цинічним методом – через рішення, наголошую, Господарського суду. Добре, що хоч не Військового трибуналу!”, - заявив Василь Кисельов і додав, що Партія регіонів і Партія “Російський блок” не облишать свою ідею і проведуть референдум про статус російської мови після виборів.

Після протесту прокуратури Криму минулого тижня Господарський суд автономії призупинив дію постанови кримського парламенту про референдум.
XS
SM
MD
LG