Доступність посилання

ТОП новини

За жодних умов БЮТ не вступить в коаліційну угоду з Партією регіонів, - заявила на прес-конференції лідер блоку Юлія Тимошенко


Водночас Партія Регіонів заявляє, що про коаліційні домовленості говорити зарано

“Ми стоїмо на взаємно виключних позиціях. Блок, який я очолюю, виступає категорично за повне відділення кланів і криміналу від влади. Керівне ядро Партії регіонів, очолюване Віктором Януковичем - це один з найпотужніших кланів, який прагне використоувати владу для збільшення капіталу. Відтак, співпраця між Блоком Юлії Тимошенко і Партією регіонів неможлива в принципі”, - зазначила лідер БЮТ.

Водночас Партія Регіонів заявляє, що про коаліційні домовленості говорити зарано. ЇЇ лідер Віктор Янукович заявив:

“Переговори ми не вели і не будемо вести принципово, тому що ми ухвалили рішення – тільки після виборів, як ми побачимо, хто і скільки місць отримає у парламенті. Це – перше. Друге – під час передвиборчої кампанії ми побачили, хто є хто, і це рішення буде ухвалюватись тільки політрадою”, - сказав Віктор Янукович.

А перший номер виборчого списку блоку “Наша Україна” Юрій Єхануров сьогодні в Дніпропетровську зауважив, що коаліції з Віктором Януковичем не буде, оскільки з Партією регіонів зараз немає жодних контактів.
XS
SM
MD
LG