Доступність посилання

ТОП новини

Ще одна одеська школа забезпечена сучасною системою опалення.


Петро Каландирець /images/photo/Odesa_osvita_21.03.06.jpg Одеса, 21 березня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - 35 років одеська школа № 85 залишалася без надійної системи опалення. Кожної зими учнів та вчителів цього навчального закладу рятувала стара котельня, яка працювала на твердому паливі. Ця ж котельня забезпечувала теплом школу інтернат для дітей з розумовими вадами.

21 березня поруч зі школою № 85 урочисто відкритий газовий модуль подарований освітянам мерією міста та Київською райадміністрацією Одеси. Модуль має сучасне італійське обладнання.

Після прийняття в експлуатацію газового модуля розпочата робота і магістралі для забезпечення теплом школи інтернату дітей з розумовими вадами.

„Таким чином будуть збережені енергоносії. Бюджетні кошти будуть використані на зарплату кочегарам. Ми будемо з теплом. Ми впевнені, що від міської влади далі буде надходити необхідна підтримка навчальним закладам Одеси”, сказали директор Одеської середньої школи № 85 Лариса Гордієвська .

У школі №85 нині навчаються понад 500 дітей. Багато дітей є з малозабезпечених сімей працівників агрофірми „Нива.

У відкритті газовому модуля брала участь заступник Одеського міського голови Тетяна Федірко та Голова Київської райдержадміністрації Одеси Юрій Параскевич.

„Мені приємно, що ми вирішили проблеми із забезпеченням надійним теплом навчальних закладів Київського району Одеси. 85 школа залишалася єдиною без газового опалення. Відтепер учні школи та освітяни будуть перебувати у комфортних умовах”.

В урочистостях брали участь начальник міського управління освіти Одеської міськради Наталка Савельєва, заступник голови „Одесаагрогаз” Дмитро Коваль та начальник підприємства „Одесаміськгаз” Віктор Ярошенко.
XS
SM
MD
LG