Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні Харківська обласна виборча комісія починає перерахунок голосів на виборах до обласної та міської Рад, а також за кандидата на посаду Харківського міського голови, - повідомляє кореспондент Радіо Свобода


До тервиборчкому надійшло понад 200 скарг щодо проведення виборів. Допоки всі вони не будуть розглянуті, результати виборів не називатимуться, - зазначив голова обласної виборчої комісії Микола Селезньов

До тервиборчкому надійшло понад 200 скарг щодо проведення виборів. Допоки всі вони не будуть розглянуті, результати виборів не називатимуться, - зазначив голова обласної виборчої комісії Микола Селезньов.

31 березня обласна виборча комісія мала оприлюднити результати виборів на Харківщині. Проте, за словами Миколи Селезньова, оскільки 9 дільничних комісій Харкова взагалі не передали ніяких даних, а 8 комісій не повернули звірені і уточнені протоколи, було ухвалене рішення про перерахунок всіх голосів.

Тим часом соціалісти Харківщини сьогодні починають акції на підтримку чесних виборів. До них планує приєднатись обласний осередок “Пори”.
XS
SM
MD
LG