Доступність посилання

ТОП новини

У Криму убили ще одного учасника виборчих перегонів. Тіло активіста Республіканської партії України Миколи Баришева, який балотувався до кримської Верховної Ради знайшли в селищі Орджонікідзе, неподалік Феодосії


Це вже друге вбивство учасника виборів 26 березня від цієї партії, повідомляє кореспондент Радіо Свобода

Це вже друге вбивство учасника виборів 26 березня від цієї партії, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Микола Баришев зник за тиждень до виборів. Згодом його авто знайшли без коліс у Сімферополі. Смерть настала, за однією з версій, від черепно-мозкової травми, за іншою – Микола Баришев був задушений.

Правоохоронці не схиляються до політичної версії загибелі республіканця. За їхніми даними, ця людина двічі засуджена, займалася своєрідною комерційною діяльністю: він незаконно виводив гроші з банківського обігу і передавав своїм партнерам. Отже, міг мати чимало недоброзичливців.

Порушена кримінальна справа, триває розслідування.

Тиждень тому помер член Республіканської партії Анатолій Семененко, який брав участь у виборах мера селища Мирне, де планується будівництво найбільшого на Чорному морі транспортного терміналу.

Політрада Республіканської партії закликала Президента і силові структури відреагувати на ситуацію, що склалась останнім часом у Криму.
XS
SM
MD
LG