Доступність посилання

ТОП новини

На південному сході Криму представники військових відомств 16-ти країн світу розпочали заключну планувальну конференцію з проведення найбільших у регіоні міжнародних військово-морських навчань "Сі бриз-2006"


За повідомленням прес-центру ВМС України, навчання "Сі бриз-2006" пройдуть у липні-серпні нинішнього року в рамках Плану військової співпраці між Зборйними силами України і Командуванням Збройних сил США в Європі

За повідомленням прес-центру ВМС України, навчання "Сі бриз-2006" пройдуть у липні-серпні нинішнього року в рамках Плану військової співпраці між Зборйними силами України і Командуванням Збройних сил США в Європі. Від українського флоту у маневрах будуть задіяні 5 бойових і допоміжних плавзасобів, кілька підрозділів морської піхоти, окремий загін з боротьби із підводними диверсійними силами та засобами, а також по шість літаків і вертольотів морської авіації. ВМС Сполучених Штатів будуть представлені ротою морської піхоти, загоном водолазів, взводом Національної гвардії, амфібійним кораблем класу "Вісбі Айленд" та авіацією. Свої підрозділи та кораблі надішлють Німеччина, Македонія, Грузія і Туреччина. Решта країн, в тому числі Росія, будуть представлені спостерігачами.
XS
SM
MD
LG