Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Віктор Ющенко вважає, що шостий пункт протоколу про процедуру формування коаліції демократичних сил у Верховній Раді «пропонує ревізію принципів кадрового формування» коаліційного уряду


Президент заявив, що, на його думку, питання про розподіл портфелів не доцільне, поки коаліція не встановить загальні принципи й домовленості з основних проблем.

Ющенко вважає, що цей пункт пропонує навіть деякі рішення, що виходять поза ці принципи й мають персональний характер. Президент заявив, що, на його думку, питання про розподіл портфелів не доцільне, поки коаліція не встановить загальні принципи й домовленості з основних проблем.

Згаданий пункт протоколу трактують як згоду на висування на прем’єр-міністра кандидатури Юлії Тимошенко. Протокол підписали позавчора представники Блоку «Наша Україна», Блоку Юлії Тимошенко та Соціалістичної партії України. Він має набути чинності, коли його схвалять керівні органи всіх блоків і партій – учасників.

Напередодні політрада БЮТ і політвиконком СПУ схвалили протокол повністю. Президія «Нашої України» погодилася з ним, за винятком шостого пункту.
XS
SM
MD
LG