Доступність посилання

ТОП новини

Ваш голос на “Свободі”: Чим мають завершитися українсько-російські переговори по ЧФ?


Віктор Міняйло Київ, 4 травня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Сьогодні в Москві українські і російські делегації обговорюють проблему базування в Криму Чорноморського флоту Російської федерації.

Чим мають завершитися українсько-російські переговори щодо Чорноморського флоту? З таким запитанням Радіо “Свобода” звернулося до своїх слухачів, гостей Інтернет сторінки і перехожих Києва.

Понад половина відвідувачів нашого сайту переконані, що переговори мають завершитися твердими гарантіями щодо виведення флоту Російської Федерації з Криму до 2017 року.

44% вважають за необхідне підвищити орендну плату для Чорноморського флоту. І лише 5%, що Росія має знизити для України ціни на газ.

А ось що думають слухачі Радіо “Свобода” і перехожі Києва:

- Позиція України має бути дуже жорсткою. Ціна має підвищитися і підвищитися суттєво.

- Все повинно бути прирівняно до ринкових цін. Я думаю, нам обов‘язково треба переглянути. А то все це будувалося на якихось дружніх відносинах. Україна не відчуває якогось достатку від цих операцій.

- Вірним рішенням було б підвищити орендну плату за утримання російського Чорноморського флоту в Криму. І щоб ця плата відповідала реальним і втратам, і витратам України. Та ще й з врахуванням ПДВ.
XS
SM
MD
LG