Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Єхануров за широку коаліцію з понад двох третин народних депутатів


Так голова уряду, який очолив виборчий список блоку «Наша Україна» на виборах до Верховної Ради, відповів на запитання, чи підтримує він створення коаліції з Партією регіонів.

Про це голова уряду, який очолив виборчий список блоку «Наша Україна» на виборах до Верховної Ради, сказав в ефірі телекомпанії «Інтер» у четвер, відповідаючи на запитання, чи підтримує він створення коаліції з Партією регіонів: «Я за широку коаліцію. Я хочу, щоб у коаліції була достатня кількість людей, щоб була конституційна більшість і щоб ми могли приймати рішення, які потрібні людям, щоб ми могли зробити реформи», – сказав Єхануров.

Коментуючи перебіг переговорів щодо коаліції, Юрій Єхануров сказав, що вони недостатньо продуктивні й навколо них більше розмов, ніж справи.

Єхануров зазначив, що офіційні переговори про створення коаліції розпочнуться 25 травня, коли на першому засіданні нової Ради депутати приймуть присягу й почнуть виконувати свої депутатські повноваження.

Ще у квітні Юрій Єхануров не виключав коаліції чотирьох найчисельніших партій і блоків за участі Партії регіонів

Більшість представників керівництва блоку «Наша Україна» досі заявляє, що не бачить альтернативи «коаліції демократичних сил» із Блоком Юлії Тимошенко та Соціалістичною партією.
XS
SM
MD
LG