Доступність посилання

ТОП новини

“Наша Україна” назвала проект коаліційної угоди, яку парафували сьогодні Соцпартія та БЮТ, робочим документом.


“Нашоукраїнець” Борис Беспалий заявив: “Те, що вони парафували угоду на цьому етапі – це їхня справа. Це теж буде робочим матеріалом. Єдине, що можу сказати, що протягом місяця, відведеного законом помаранчева коаліція буде утворена”.


“Нашоукраїнець” Борис Беспалий заявив:

“Те, що вони парафували угоду на цьому етапі – це їхня справа. Це теж буде робочим матеріалом. Єдине, що можу сказати, що протягом місяця, відведеного законом помаранчева коаліція буде утворена”.

Напередодні Юлія Тимошенко та Олександр Мороз попередньо підписали проект коаліційної угоди, де йдеться про принципи та розподіл обов’язків.

Документ передбачає процедуру обрання прем’єра та спікера парламенту, однак не вказує жодних прізвищ, - повідомила лідер БЮТу Юлія Тимошенко.

”Враховуючи, що ми з Олександром Олександровичем від будь-яких посад вільні, ми просто взяли на себе більше організаційних питань для того, щоб створити проект коаліційної угоди. І я вважаю, що просто це є допомога всій нашій коаліції. Ми не говоримо про те, що “приєднайтеся”. А ми говоримо про те, що проект готов до “остаточної поліровки".

Голова Соціалістичної партії Олександр Мороз заявив, що сторони узгодили усі аспекти цього документу:

“Ми вже погодили всі базові позиції. І якщо у "Нашої України" будуть відмінності - а вони, звичайно, є - ми вчора пізно ввечері одержали один із варіантів, який, я так розумію, пропонується для підписання. І ми можемо тепер вичленити звідти декілька ключових позицій, де наші думки розходяться, для того, щоб потім шукати варіант компромісу”.

Завтра БЮТ, СПУ та Наша Україна зустрінуться з Президентом для обговорення остаточного варіанту угоди про коаліцію.
XS
SM
MD
LG