Доступність посилання

ТОП новини

Міністерство внутрішніх справ заперечує твердження, ніби до Феодосії прибувають спецпідрозділи на місце протесту проти міжнародних навчань


Насправді кількадесят військовослужбовців внутрішніх військ залучили до охорони громадського порядку в місті через те, що більшість міської міліції чергує біля порту.

Як повідомив у неділю речник кримської міліції Олександр Домбровський, насправді кількадесят військовослужбовців внутрішніх військ залучили до охорони громадського порядку в місті через те, що більшість міської міліції чергує біля порту. Феодосійська міліція перебуває на посиленому режимі, щоб мати змогу зреаґувати на можливі інциденти, а тому їй бракує людей, щоби стежити за порядком і на вулицях міста, пояснив речник.

Тим часом, за його словами, становище в Феодосії і біля порту спокійне. Усіх американських резервістів, які прибули для будівництва на полігоні напередодні навчань, у суботу ввечері без інцидентів поселили в Феодосії.

Раніше народний депутат від Партії реґіонів Юрій Болдирев заявляв, що в неділю вранці до феодосійського порту під’їхали, а потім поїхали геть кількадесят військовослужбовців внутрішніх військ. Депутат вимагав від влади пояснити це пересування.
XS
SM
MD
LG