Доступність посилання

ТОП новини

Ваш голос на Свободі: Чи відокремлено політику від бізнесу в Україні?


Київ, 5 червня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Сьогодні у Києві працювала національна конференція “Бізнес і політичні партії: вимоги розвитку”. Відтак Радіо Свобода звернулося до своїх слухачів, гостей Інтернет сторінки та перехожих Києва із запитанням: “Чи відокремлено політику від бізнесу в Україні?”.

Понад 80% відвідувачів сайту RadioSvoboda.Ua вважають, що ні, що політики продовжують займатися бізнесом.

Понад 10% відповіли “так”, влада виконала свою обіцянку.

А 7% з тих, хто проголосував на нашому сайті вважають, що принцип відділенні влади від бізнесу застосовується лише до опозиції.

Переважна більшість перехожих Києва, з якими спілкувалася Радіо Свобода також вважають, що влада в Україні від бізнесу не відділена:

- Звичайно ні. Ті хто мають умови для розвитку бізнесу, вона намагаються пройти у владу різними способами, щоб свій бізнес організувати ще краще. Забезпечити більше прибутки, і зідрати з людей останню шкуру.

- Я думаю, що ні. Оскільки жодного виходу немає, останнім часом якесь тупцювання на місці. Невідомо, як це все розірвати, але все це є.

- Я думаю, що бізнес з політикою тісно пов‘язаний, на жаль. Я працював в одній структурі, яка дуже сильно політизувалася і я втратив подальші перспективи. Але це не тільки Україна страждає від цього.
XS
SM
MD
LG