Доступність посилання

ТОП новини

15 депутатів Криворізької міської ради від “Батьківщини” заявили про свій вихід із партії


Вони звинуватили своє керівництво у залученні до партії “одіозних осіб і структур”. Між тим у міській організації “Батьківщини” кажуть, що ці люди вже по місяцю-півтора не є членами партії – їх виключили з різних причин.

У заяві, поширеній через місцеві ЗМІ, вони звинуватили своє керівництво у залученні до партії “одіозних осіб і структур”.

Криворізькі “тимошенківці”, зокрема, зазначили, що “ще в період минулої виборчої кампанії керівництво обласного штабу БЮТ нав’язливо рекомендувало замість активістів партії включити до виборчих списків людей із сумнівною репутацією”.

Під заявою підписався заступник голови Криворізької міської організації партії Руслан Бірюков і ще 14 його колег-депутатів.

Між тим у міській організації “Батьківщини” кажуть, що ці люди вже по місяцю-півтора не є членами партії – їх виключили з різних причин.

Як заявив лідер криворізької “Батьківщини” Володимир Шуліка, автори заяви мали намір “обляпати брудом” партію Юлії Тимошенко, перейшовши до іншої політичної сили – Української соціал-демократичної партії Василя Онопенка – і навіть створивши власну фракцію у міськраді.

Тепер криворізька організація “Батьківщини” відкличе цих депутатів із міської ради у судовому порядку, зазначив Шуліка.
XS
SM
MD
LG