Доступність посилання

ТОП новини

Фракції комуністів та Партії регіонів прагнуть створити свою коаліцію


За словами представника Партії регіонів Раїси Богатирьової, вже є домовленості з комуністами та деякими депутатами з “помаранчевих” фракцій.

За словами представника Партії регіонів Раїси Богатирьової, вже є домовленості з комуністами та деякими депутатами з “помаранчевих” фракцій: “Я б не називала зараз комуністів як одну і основну політичну силу, яка згодилася увійти у склад міжфракційного об’єднання. Сьогодні більше ніж 25 народних депутатів із інших фракцій попередньо дали згоду ввійти до міжфракційного об’єднання”.

Член “Нашої України” Роман Зварич додає, що спроба “регіонів” та комуністів створити свою коаліцію може підштовхнути до розпуску парламенту. Особливо, якщо до цих перемов долучиться хтось із імовірних учасників “помаранчевої” коаліції, вважає Роман Зварич: “Відверто кажучи, ці ультиматуми вже просто нам сіли в печінки. У випадку позакоаліційних домовленостей “Наша Україна” тоді не вбачає можливості і доцільності вести переговори з таким політичним суб’єктом. Але насправді читайте між рядками. Насправді це означає тоді розпуск парламенту”.
XS
SM
MD
LG