Доступність посилання

ТОП новини

Жителі Дніпропетровщини мають знову отримати воду впродовж 48 годин


“Дніпрообленерго” почало відновлювати електропостачання об’єктів Аульского водопроводу, відімкнених від мережі за борги.

“Дніпрообленерго” почало відновлювати електропостачання об’єктів Аульского водопроводу, відімкнених від мережі за борги.

За словами генерального директора “Дніпрообленерго” Андрія Мартинюка, сьогодні близько 12-ї години дня він одержав рішення Бабушкінського районного суду, який постановив відновити електропостачання. Як законослухняний громадянин, каже директор, він має намір виконувати постанову.

Між тим, за словами Мартинюка, водопостачання в області відновлять не так уже й швидко – щоби знову запустити насосні станції, знадобиться близько двох діб.

На сьогодні електрики були позбавлені водопостачальні організації в шести містах і райцентрах – Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Нікополі, Верхньодніпровську. Орджонікідзе та Солоному.

Відтак без води залишилось близько двох мільйонів людей. У Дніпропетровській облдержадміністрації розпочалося засідання надзвичайної комісії, яка вирішує, як погасити борги Аульського водоводу за електрику. Наразі ця сума перевищує 200 мільйонів гривень.
XS
SM
MD
LG