Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр України критикує місцеву владу за зволікання з підвищенням тарифів на комунальні послуги


За словами Юрія Єханурова, рівень розрахунків за газ від початку року з фондів обласних державних адміністрацій становить близько трьох чвертей. Натомість обласні голови скаржаться, що замість того, щоби керувати областями, їм доводиться виконувати директиви згори.

За словами Юрія Єханурова, рівень розрахунків за газ від початку року з фондів обласних державних адміністрацій становить близько трьох чвертей: “Якщо говорити про стан розрахунків за природній газ за 5 місяців, то я не знаю, я не прихильник емоцій, але фахівці вважають, що стан розрахунків жахливий”.

Прем’єр-міністр зауважив, що найгірша ситуація в Харківській, Донецькій, Дніпропетровській, Луганській, Закарпатській, Черкаській областях та в Севастополі.

Натомість обласні голови скаржаться, що замість того, щоби керувати областями, їм доводиться виконувати директиви згори. Голова Запорізької обладміністрації Євген Червоненко зазначив: “Ми мусимо бути партнерами з НКРЄ, з Мінпаливенерго, з “Нафтогазом”, а не що нам дають директиви, як товариш Сталін під час продрозверстки, а ми, як губернатори, за політичної нестабільності є хлопчиками і дівчатками для биття”.
XS
SM
MD
LG