Доступність посилання

ТОП новини

Євген Кушнарьов упевнений, що до “широкої” коаліції увійде не менше як 300 депутатів


За словами заступника голови фракції Партії регіонів, широка коаліція буде тим міцнішою, чим більше депутатів на індивідуальному рівні підпишуться під її створенням. Сьогодні “Наша Україна” i Партія регіонів обговорювали питання коаліції. Тим часом переговори щодо коаліції між “Нашою Україною”, БЮТ i соціалістами мають продовжити завтра.

За словами заступника голови фракції Партії регіонів, широка коаліція буде тим міцнішою, чим більше депутатів на індивідуальному рівні підпишуться під її створенням.

Кушнарьов зауважив, що з БЮТ на офіційному рівні переговори не ведуть, проте “консультації проводять на індивідуальному рівні з низкою представників блоку”.

Сьогодні “Наша Україна” i Партія регіонів обговорювали питання коаліції. Консультації проходили в офісі Партії регіонів у закритому режимі.

Тим часом переговори щодо коаліції між “Нашою Україною”, БЮТ i соціалістами мають продовжити завтра. Про це сьогодні повідомив лідер СПУ Олександр Мороз.

За його словами, сьогодні вранці на зустрічі представників цих трьох сил “Наша Україна” запропонувала продовжити переговори про коаліцію в рамках “трійки”.

При цьому Мороз наголосив, що його позиція про пропорційний розподіл усіх посад – і тих, кого призначає президент, – залишилася незмінною.
XS
SM
MD
LG