Доступність посилання

ТОП новини

“Наша Україна” і в неділю продовжує коаліційні переговори з БЮТ і СПУ, а з Партією регіонів - консультації


Про це повідомила керівник інформаційного департаменту «Нашої України» Тетяна Мокріді, зазначивши, що «у вихідні серед політичних сил відпочивають лише комуністи».

Про це повідомила УНІАН керівник інформаційного департаменту «Нашої України» Тетяна Мокріді, зазначивши, що «у вихідні серед політичних сил відпочивають лише комуністи».

Вона нагадала, що вчора відбулося два раунди переговорів між «Нашою Україною», БЮТ і СПУ, які завершились о 20.00. Також вона нагадала про консультації з Партією регіонів.

Кажучи про «трійку», Т. Мокріді наголосила, що метою «Нашої України» є мінімізувати протокол розбіжностей. За її словами, зараз прогнозувати результат важко, оскільки переговори сьогодні «підійшли до дуже тонкої теми» - розподіл сфер відповідальності політичних сил, тобто розподіл портфелів.

Т. Мокріді підкреслила, що сьогодні вже очевидно, що «Наша Україна» стала центром формування коаліції. «Ми є ініціаторами зустрічей як в рамках «двійки», так і у рамках «трійки», оскільки головна наша мета – це формування стабільної коаліції якнайшвидше».
XS
SM
MD
LG