Доступність посилання

ТОП новини

120 тисяч євро фінансової допомоги надасть для підтримки освіти на Одещині австрійський Центр “Kultur Kontakt Austria”


Проект розвитку освіти австрійці презентували сьогодні на зустрічі з в.о. голови облдержадміністрації Борисом Звягінцевим.

Проект розвитку освіти австрійці презентували сьогодні на зустрічі з в.о. голови облдержадміністрації Борисом Звягінцевим.

Планується, що до Одеси приїде координатор австрійського центру, який займатиметься кураторством проектів розвитку у галузі, перш за все, професійної освіти, - повідомив Борис Звягінцев.

Фінансування проекту на перший рік роботи планується визначити у розмірі 120 тисяч євро.

Від вересня 2006 року в Одесі відкриється представництво Австрійського центру.

Можливо, він розміститься на базі Одеського національного університету. Центр займатиметься розробкою різноманітних “пілотних” проектів, сучасних методик навчання, зокрема, які стосується сільського господарства, туризму, в тому числі “зеленого туризму”.

Такі плани під час проведених в Одесі зустрічей підтримав аташе з питань науки і освіти Посольства Республіки Австрія в Україні Андреас Венінгер.

Українська сторона, зі свого боку, має забезпечити австрійським фахівцям необхідне приміщення для розміщення офісу, на пільгових умовах. Частину виділених коштів спрямують на підтримку реалізації запропонованих проектів.
XS
SM
MD
LG