Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів підтримує розпуск парламенту в разі нестворення коаліції до кінця цього тижня


Про це сьогодні заявив лідер партії Віктор Янукович. Завтра ж “регіонали” планують ініціювати обрання президії Верховної Ради. Напередодні БЮТ, Наша Україна та соціалісти повідомили, що планують підписати угоду про формування коаліції до кінця цього тижня.


Про це сьогодні заявив лідер партії Віктор Янукович. Завтра ж “регіонали” планують ініціювати обрання президії Верховної Ради.

Напередодні БЮТ, Наша Україна та соціалісти повідомили, що планують підписати угоду про формування коаліції до кінця цього тижня.

Про нинішній стан переговорів – “нашоукраїнець” Роман Безсмертний сказав: “Завершено роботу над погодженням тексту коаліційної угоди. Сьогодні зранку ми розпочали роботу над підготовкою цього тексту для підписання. Іде остаточне опрацювання у фракціях і партійними формами партій, які зобов’язані по статутах ухвалити рішення і уповноважити відповідних осіб для підписання таких документів”, - повідомив голова політради нашої України Роман Безсмертний.

Напередодні всі члени Блоку Юлії Тимошенко поставили підписи в угоді про створення коаліції.

Лідер соціалістів Олександр Мороз закликав помаранчеві сторони підписати документи вже сьогодні.

Олександр Мороз повідомив, що представники БЮТ учора продемонстрували підписи усіх членів своєї фракції про підтримку коаліції та закликав блок "Наша Україна" уже сьогодні підписати коаліційну угоду. Лідер соціалістів зазначив, що до угоди про формування коаліції увійшов закон про місцеве самоврядування як додаток. Він також додав, що текст угоди допускає вступ України в НАТО лише за результатами референдуму.

Депутати мають створити коаліційну більшість до 24 червня – за тридцять днів після складення присяги. В разі її нестворення, Президент має право розпустити Верховну Раду.
XS
SM
MD
LG