Доступність посилання

ТОП новини

Екс-керівника Рівненщини, голову Рівненської обласної організації Української народної партії Василя Червонія та народного депутата минулого скликання Юрія Ширка побили бійці «Беркута»


Це сталося учора під час мітингу на Козацьких могилах у Берестечку

Це сталося учора під час мітингу на Козацьких могилах у Берестечку. Як повідомили у прес-службі Української народної партії, у них є аматорський відеозапис цього інциденту.

В.Червоній та Ю.Ширко, які є відповідно депутатами Рівненської обласної та міської Рад, мали намір піднятися на трибуну, щоб виголосити на мітингу звернення до Президента Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко. "Голова обласної ради Олександр Данильчук почав ногами бити В.Червонія, не даючи йому зі сходів піднятися на сцену. Після цього накинулися бійці "Беркута". Це відбувалося в присутності голови Рівненської облдержадміністрації Віктора Матчука” - повідомив Юрій Ширко.

23-25 червня на Рівненщині урочисто відзначали 355-річчя битви під Берестечком. На Берестецькому полі вшанували пам’ять української шляхти, козаків та селян, які загинули у битві за волю України з польським військом.
XS
SM
MD
LG