Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні до Криму прибуває група експертів Об''єднаних збройних сил Північноатлантичного альянсу в Європі


За повідомленням флотського прес-центру, у перебігу зустрічі українська і натовська сторони обговорять питання підготовки й проведення оцінки та сертифікації корвета "Луцьк" до участі в операції НАТО "Активні зусилля", що проводиться у Середземному морі

За повідомленням флотського прес-центру, у перебігу зустрічі українська і натовська сторони обговорять питання підготовки й проведення оцінки та сертифікації корвета "Луцьк" до участі в операції НАТО "Активні зусилля", що проводиться у Середземному морі.

Експерти Північноатлантичного альянсу відвідають український корвет, а також Центр пошукових і аварійно-рятувальних робіт ВМС України. Сторони обговорять практичні питання організації та проведення на базі українського флоту курсу підготовки фахівців відповідно до вимог Програми оцінки і зворотного зв''язку Концепції оперативних можливостей НАТО.

У неділю міністр оборони України Анатолій Гриценко заявив у Севастополі, що попри антинатовські протести, які відбувалися на початку червня у Криму, український флот не скоротить співпрацю з флотами Північноатлантичного альянсу.
XS
SM
MD
LG