Доступність посилання

ТОП новини

Луганський Апеляційний суд зачитує вирок щодо вбивства журналіста Ігора Александрова


Справа Ігоря Александрова в 5-ту річницю його загибелі підходить до вирішальної стадії

Справа Ігоря Александрова в 5-ту річницю його загибелі підходить до вирішальної стадії. На лаві підсудних у залі Луганського Апеляційного суду – 12 людей. Прокуратура висуває їм обвинувачення з 11 епізодів, серед яких і вбивство журналіста.

Директора телекомпанії “ТОР” у місті Слов’янськ на Донеччині забили на смерть бейсбольними бітами на порозі приміщення телекомпанії 3 липня 2001 року. 5-го липня він помер у лікарні.

Обвинувачення наполягає, що вбивство журналіста пов’язане з його професійною діяльністю. Замовником вбивства прокуратура вважає 30-річного Олександра Рибака, директора слов’янської компанії “УкрЛіга”, посередником - його молодшого брата Дмитра, виконавцями - 25-річних Руслана Трусунова та Олександра Онишка.

Інші 10 епізодів пов’язані із убивствами та замахами на вбивства своїх конкурентів та одного з керівників податкової адміністрації Слов’янська. Прокурор вимагає призначити підсудним терміни ув’язнення від 7 до 15 років. А Олександру Рибаку, якого прокуратура вважає ватажком угрупування – довічне ув’язнення.
XS
SM
MD
LG