Доступність посилання

ТОП новини

АВІАКАТАСТРОФА В ІРКУТСЬКУ: загинули 122 особи, доля 12 невідома. Серед пасажирів було 12 іноземців. 10 липня в Росії оголосили днем жалоби.


Авіакатастрофа сталася в неділю о 07:44 за місцевим часом (3:44 за київським). Літак авіакомпанії "Сибір" виконував рейс Москва-Іркутськ. При заході на посадку лайнер виїхав за межі злітно-посадочної смуги, зніс бетонний паркан і в''їхав у гаражні споруди. Від удару кабіна деформувалася, стався вибух, усередині салону почалася пожежа. Посольство України у РФ з’ясовує наявність українських громадян серед пасажирів літака, що зазнав катастрофи в Іркутську.

За останніми даними, в авіакатастрофі в Іркутську аеробуса А-310 авіакомпанії "Сибір" загинуло 122 особи, доля 12 залишається невідомою. Серед пасажирів було щонайменше 14 дітей і 12 іноземців. Вижили 70 осіб, 58 з них госпіталізували. 30 з них перебувають у тяжкому стані. 11 чоловік змогли самостійно покинути палаючий літак. Авіакатастрофа сталася в неділю о 07:44 за місцевим часом (3:44 за київським). Літак авіакомпанії "Сибір" виконував рейс Москва-Іркутськ. При заході на посадку лайнер виїхав за межі злітно-посадочної смуги, зніс бетонний паркан і в''їхав у гаражні споруди. Від удару кабіна деформувалася, стався вибух, усередині салону почалася пожежа.

За даними авіакомпанії "Сибір", аеробус А-310 виконував рейс 778 із столичного аеропорту "Домодєдово", на борту літака перебувало 204 осіб.

10 липня в Росії оголосили днем жалоби за жертвами авіакатастрофи в Іркутську. Указ про це підписав президент Володимир Путін.

Посольство України у РФ з’ясовує наявність українських громадян серед пасажирів літака, що зазнав катастрофи в Іркутську.
XS
SM
MD
LG