Доступність посилання

ТОП новини

Міністр внутрішніх справ заявив про наявність підстав для порушення справи проти народного депутата від Партії регіонів Олега Калашникова


За словами Юрія Луценка, після отримання всіх свідчень щодо побиття нардепом журналіста, матеріали передадуть у прокуратуру

За словами Юрія Луценка, після отримання всіх свідчень щодо побиття нардепом журналіста, матеріали передадуть у прокуратуру. Вона й ухвалюватиме рішення про порушення кримінальної справи.

Представники ЗМІ, у свою чергу, ухвалили вчора вимогу до Партії регіонів, де наполягають на позбавленні Калашникова депутатського мандата.

Вимогу зачитав журналіст Володимир Ар’єв: “Виключити Олега Калашникова з фракції та позбавити депутатського мандату як особу, що порушила кримінальний кодекс. Усі політики повинні знати, що подібні дії обов’язково призводять до покарання”, - зазначається у заяві.

Учора ввечері пан Калашников вибачився перед журналістами, однак не за свій вчинок, а, як він сказав, а щоб Україна була єдиною.

У відповідь постраждалі працівники каналу СТБ заявили, що не вважають ці слова вибаченням і наполягають на порушенні кримінальної справи.
XS
SM
MD
LG