Доступність посилання

ТОП новини

Кримчани сприймають європейську інтеграцію України як послідовний процес зміцнення національної безпеки, поступального розвитку, утвердження цінностей демократії, свобод і прав особистості


Про це заявив голова Верховної Ради Автономної Республіки Крим Анатолій Гриценко. Він привітав учасників III Міжнародного щорічного саміту «YES» (Ялтинська Європейська Стратегія), що проходить в Києві і Лівадії 13-16 липня.

На думку голови кримського парламенту, сьогодні є всі підстави дивитися в майбутнє кримської автономії з оптимізмом. «Цей оптимізм ми пов''язуємо з успішною реалізацією європейського вибору в розвитку України. Ми впевнені, що від цього виграє не тільки Крим, але і Європа в цілому», – сказав він.

Третій щорічний саміт «Ялтинська європейська стратегія» («YES»), зібрав рекордну за останні роки кількість впливових фігур політичної еліти. Гостями саміту в Лівадії стали понад 150 політиків, громадських діячів і дипломатів з країн Європи і Америки, зокрема депутати парламентів і міністри закордонних справ країн ЄС, глави дипломатичних місій країн ЄС в Україні, депутати європарламенту.
XS
SM
MD
LG