Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Ізраїлю назвав умови припинення бойових дій у Лівані


За словами Ольмерта, Ізраїль не матиме жалю до тих, хто обстрілює його міста ракетами.

Як сказав Егуд Ольмерт у виступі в парламенті, Ізраїль припинить воєнну операцію, коли звільнять двох ізраїльських військових, що їх захопило угруповання «Хезболла», коли припинять ракетні обстріли Ізраїлю і коли ізраїльсько-ліванський кордон візьме під контроль армія Лівану.

За словами Ольмерта, Ізраїль не матиме жалю до тих, хто обстрілює його міста ракетами. Він також назвав «Хезболлу» та екстремістів руху «Хамас» у смузі Гази агентами Ірану та Сирії.

Ізраїльські військові далі обстрілювали сьогодні територію Лівану.

Повідомляють про принаймні 40 загиблих сьогодні ліванців від обстрілів у різних місцях країни. Загалом від початку ізраїльських бойових дій у Лівані загинуло майже 200 осіб.

Ізраїль таким чином відповідає на обстріли своєї території з Лівану і викрадення двох своїх військових кілька днів тому. Їх викрало і обстрілює Ізраїль радикальне ісламістське угруповання «Хезболла», що базується в Лівані.

Сьогодні «Хезболла» знову обстрілювала ракетами північ Ізраїлю. Одна за ракет зруйнувала будинок у портовому місті Хайфі й поранила принаймні трьох осіб.

Від початку нинішнього конфлікту в Ізраїлі загинули до 24 осіб.
XS
SM
MD
LG