Доступність посилання

ТОП новини

Три тисячі мешканців Дніпропетровщини підписалися під зверненням до Президента Ющенка з проханням подати кандидатуру Віктора Януковича на посаду прем''єра


За повідомленням прес-служби місцевого відділення Партії регіонів, у зверненні до глави держави дніпропетровці висловили невдоволення тим, що більше чотирьох місяців з дня виборів в Україні не сформували владу

За повідомленням прес-служби місцевого відділення Партії регіонів, у зверненні до глави держави дніпропетровці висловили невдоволення тим, що більше чотирьох місяців з дня виборів в Україні не сформували владу. Зокрема, на Дніпропетровщині дотепер не обрали голову обласної ради, не сформували депутатських комісій.

Відтак автори звернення вимагають від Президента “стати вище вузько політичних інтересів” і “якнайшвидше направити в парламент подання на нового прем''єр-міністра”.

Минулого тижня кілька сотень дніпропетровців провели мітинг на підтримку антикризової парламентської коаліції та Віктора Януковича на посаду прем’єра. Акцію організували “регіонали”, комуністи та соціалісти.

Депутати Дніпропетровської облради вже тричі намагалися обрати собі керівника, але безрезультатно.
XS
SM
MD
LG