Доступність посилання

ТОП новини

<table cellspacing="0" style="float: left;margin: 5px;"><tr><td><img src="/images/photo/Yuschenko_Bankova_220.jpg" class="storygraphic"></td></tr><tr><td class="caption"><td></tr><tr><td class="caption">(&copy; prezident.gov.ua)</td></tr></table>Президент України вважає, що внесення до Верховної Ради кандидатури на прем’єр-міністра є технічним питанням


Про це Віктор Ющенко заявив сьогодні журналістам після своєї зустрічі з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем та інших консультацій.

Про це Віктор Ющенко заявив сьогодні журналістам після своєї зустрічі з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем та інших консультацій:

«Поки що я дивлюся на цю тему як на технічну, виходячи з того, що країна і політична еліта повинні чітко сформулювати, який курс сьогодні для нас стає базовим, і зовнішній, і внутрішній. Це ключова відповідь на проблему поточної ситуації. Друга позиція – це коаліція і її формат, яка може сформувати імунітет для цього курсу, зробити його безвідкатним».

Лише після цієї другої позиції й набуває значення внесення кандидатури прем’єра, заявив Ющенко. За словами президента: «хто буде носіями гармонізації, виходу з цієї ситуації, той має повне право на кандидатуру прем’єр-міністра України».
XS
SM
MD
LG