Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко обіцяє і в опозиції щодня працювати над тим, щоби влада стала чистішою


Як сказала лідерка БЮТ Радіо Свобода, влада отримала в обличчі її блоку «не просто опозицію, а опозицію, яка не дасть працювати команді, що прийшла в політику робити великий бізнес і надовго». Крім того, Тимошенко збирається стати «об’єднувальним стрижнем, який збере всіх патріотів України, всіх чесних людей».

Як сказала лідерка БЮТ Радіо Свобода, влада отримала в обличчі її блоку «не просто опозицію, а опозицію, яка не дасть працювати команді, що прийшла в політику робити великий бізнес і надовго».

В інтерв’ю для спільного проекту Радіо Свобода і «Нашого радіо» Тимошенко заявила: роботу опозиції налагодять так, щоби бачити у владі «все: шлунок, серце, нирки, … їхній мозок» і «щодня їм робити аналізи по повній програмі».

Таким чином, за її словами, влада «не зможе приховувати те, що вони приховували при Кучмі. Вони не зможуть прикрити простирадлом те, що мусить знати суспільство».

Крім того, Тимошенко збирається стати «об’єднувальним стрижнем, який збере всіх патріотів України, всіх чесних людей». Для цього вона збирається об’єднати навколо себе політичні партії, які не пройшли до парламенту, і громадські організації.

Юлія Тимошенко також планує провести «безліч законів, яких дійсно очікують люди». Вона збирається домогтися цього за допомогою публічності і тиску на владу.
XS
SM
MD
LG