Доступність посилання

ТОП новини

Новий уряд України відмовляється від швидкого приєднання держави до Плану дій щодо членства в НАТО


Це відкладення тимчасове – доки не досягнуть більшого рівня поінформованості суспільства про НАТО. Але загалом від Плану дій щодо членства уряд не відмовляється, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів. За словами прем’єр-міністра Віктора Януковича, так вирішили після консультацій із партіями коаліції.


Це відкладення тимчасове – доки не досягнуть більшого рівня поінформованості суспільства про НАТО. Але загалом від Плану дій щодо членства уряд не відмовляється, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

За словами прем’єр-міністра Віктора Януковича, так вирішили після консультацій із партіями коаліції. При цьому домовилися, що уряд підтверджує прихильність до розвитку взаємин із НАТО, зокрема до чинного інтенсифікованого діалогу щодо членства.

Час, отриманий через відкладення Плану дій щодо членства, використають на роботу для реального зближення з НАТО, здійснення необхідних реформ і виконання рекомендацій Північноатлантичного союзу.

Остаточну ж відповідь на діалог, що триватиме наступними роками в українському суспільстві щодо вступу до НАТО, дасть загальноукраїнський референдум, передає слова Януковича прес-служба уряду.
XS
SM
MD
LG