Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську через заборону приземлитися літаку з депутатами покарають посадовця місцевої авіакомпанії


Сьогодні обласна прокуратура завершила слідство щодо незаконного закриття злітної смуги аеропорту “Дніпропетровськ”, коли місцеві обранці прямували на позачергову сесію облради.

Як повідомляє прес-служба прокуратури області, одного із відповідальних посадовців дніпропетровської компанії “Дніпроавіа”, притягнуть до кримінальної відповідальності. Заступника гендиректора авіакомпанії звинувачують у перевищенні службових повноважень. 2-го червня він дав вказівку закрити злітну смугу аеропорту “Дніпропетровськ” і не приймати літак “Як-40” з народними депутатами від Партії регіонів та Комуністичної партії на борту. Народні обранці прямували на сесію Дніпропетровської облради, де того дня мали обрати голову.

Депутатам тоді довелося приземлитися в Запоріжжі, а звідти автомобілями діставатись до Дніпропетровська. За інформацією правоохоронців, керівнику “Дніпроавіа” загрожує позбавлення волі від двох до п’яти років. Народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов в коментарі для “Радіо Свобода” сказав, що прокуратура взялася за виконавців злочину, справжніх його винуватців — замовників, швидше за все, так і не покарають.
XS
SM
MD
LG