Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку завершився процес вiзуального упізнання родичами жертв катастрофи російського літака Ту-154


За повідомленнями прес-служби Донецької облдержадміністрації вважається офіційно упізнаними 82 загиблих. Мiнiстр транспорту РФ висловив удячнiсть керiвництву України за органiзацiю рятувальних робiт i сприяння в розслiдуваннi причин авiакатастрофи.


За повідомленнями прес-служби Донецької облдержадміністрації вважається офіційно упізнаними 82 загиблих, на яких уже оформлені всі документи. Упізнали також тіло однорічної дитини, знайдене у п’ятницю рятувальниками під уламками російського літака Ту-154, що впав 22 серпня. Ще близько 40 загиблих поки не упізнані, з них за 15 поки що взагалі не звернулися родичі.

Крім того, є загиблі, упізнані частково, і родичі ще не ухвалили остаточного рішення. Тіла, які вважаються офіційно неупізнаними, залишатимуться у Донецьку, поки їх повністю не ідентифікує експертиза.

З аеропорту Донецька сьогодні до Санкт-Петербурга вилетіли два літаки з родичами загиблих.

У прес-службі Донецької облдержадміністрації також повiдомили про завершення робiт на мiсцi падiння лiтака. Всi уламки авiалайнера вивезено з мiсця катастрофи, а фахiвцi МНС здiйснюють контрольний огляд територiї.

Мiнiстр транспорту РФ Iгор Левiтiн вiд iменi уряду Росiйської Федерацiї висловив удячнiсть керiвництву України, а також особисто головi Донецької облдержадмiнiстрацiї Володимировi Логвиненку й головi Донецької облради Анатолiєвi Близнюку за органiзацiю рятувальних робiт i сприяння в розслiдуваннi причин авiакатастрофи пасажирського лiтака Ту-154, що летiв рейсом Анапа - Санкт-Петербург.
XS
SM
MD
LG