Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ спростовує причетність своїх представників до вбивства Романа Єрохіна


В ефірі Радіо Свобода народний депутат Андрій Шкіль заяви правоохоронців на цю тему назвав “політичним тиском влади на опозицію”

В ефірі Радіо Свобода народний депутат Андрій Шкіль заяви правоохоронців на цю тему назвав “політичним тиском влади на опозицію”.

“Я впевнений, що це провокація, організована проти опозиції. Бо немає чим прикривати колапс, який може будь-коли настати в українській економіці після такого “вдалого” владарювання. І от знаходять справи, які “висмоктують з пальця”, тому що я не чув ні фактажу, ні жодних пояснень. Я знаю, що міністр внутрішніх справ завжди називав прізвища, а тут загадковість зберігається. Якщо є якісь факти, будь ласка, оприлюдніть їх”, - зазначив бютівець.

Напередодні “Українська правда”, посилаючись на джерела у міліції, заявила, що одного з депутатів Блоку Юлії Тимошенко, прізвище якого починається на літеру “Ш”, підозрюють у вбивстві полковника Романа Єрохіна.

Єрохін працював на Донеччині, в Управлінні з боротьби з економічною злочинністю. Він розслідував справи про відмивання коштів конвертаційними центрами.

Труп правоохоронця з вогнепальними пораненнями знайшли минулого місяця на Київщині.
XS
SM
MD
LG