Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр України і голова Верховної Ради обговорили з помічником держсекретаря США поглиблення європейської і євроатлантичної інтеграції України


Данієл Фрід висловив побажання, щоби взаємини України й НАТО були в інтересах України і зручними для неї. За його словами, відносини України і НАТО не вплинуть на відносини України і США.

Віктор Янукович наголосив Данієлові Фрідові, що Україна прагне цілеспрямовано, прагматично і конструктивно будувати дальші взаємини з Євросоюзом і з НАТО, враховуючи при цьому національні інтереси і думку громадськості.

Олександр Мороз заявив американському урядовцеві, що Україна готова виконувати зобов’язання за Планом дій Україна – НАТО з урахуванням громадської думки, яка поки що негативна щодо Північноатлантичного союзу.

При цьому Мороз зазначив: необхідно пояснювати людям, що таке програми НАТО, такі, як боротьба з міжнародним тероризмом, запобігання незаконному обігові наркотиків і зброї та торгівлі людьми.

Фрід висловив побажання, щоби взаємини України й НАТО були в інтересах України і зручними для неї. За його словами, відносини України і НАТО не вплинуть на відносини України і США.
XS
SM
MD
LG