Доступність посилання

ТОП новини

Коаліцію національної єдності створюватимуть на основі антикризової більшості


Про це сьогодні заявив один з лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов. За його словами, всі принципові питання сторони вже погодили.

Про це сьогодні заявив один з лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов. За його словами, всі принципові питання сторони вже погодили: “Оскільки йде процес об’єднання діючої коаліції і нового суб’єкту “Нашої України”, то ми беремо за основу діючу коаліційну угоду антикризової коаліції, а “Наша Україна” має право висловити до цієї угоди будь-які зауваження і пропозиції”.

Євген Кушнарьов наголосив, що під час коаліційних переговорів питання виходу з коаліції комуністів навіть не обговорюють.

Раніше Народний рух заявляв, що приєднається до коаліції лише в разі відсутності у її складі КПУ.

Водночас “Наша Україна” заявляє: якщо входити до коаліції, лише у повному складі.

Так вважає “нашоукраїнець” Петро Порошенко: “Все залежить від ефективності передвиборчого процесу. Я не можу сказати, що переговори йдуть дуже гладко. Позиція була і по назві коаліції, і по принципах коаліції, що це має бути нова коаліція. Достатньо принципово ставиться питання включення програмних положень Універсалу до тексту коаліційної угоди”, - зазначив Петро Порошенко.

“Наша Україна” зініціювала підписання нової коаліційної угоди 1 вересня цього року.
XS
SM
MD
LG