Доступність посилання

ТОП новини

У Бахчисараї відкрився новий ринок - торговці зі старого проблемного ринку наразі всім задоволені


Ккримські татари вимагали закриття старого міського ринку, який знаходився на давньому мусульманському кладовищі "Азізлер".

Від сьогоднішнього дня підприємців зі старого конфліктного ринку в Бахчисараї, через який виникали зіткнення між кримськими татарами й слов''янським населенням, торгують на новому ринку.

За словами голови Ради міністрів АРК Віктора Плакіди, будівництвом нового ринку займалася фірма "Консоль". Усі роботи були здійснені нею в кредит, тому незабаром мають вирішити питання про виплату платником (власником нового ринку) грошей за виконані "Консоллю" будівельні роботи.

Разом із тим кримський прем''єр повідомив, що старий ринок поки не демонтовано - проведено тільки перший етап демонтажу, а металеві конструкції ще знаходяться на його території.

Відповідаючи на запитання, чи не викличе цей факт обурення в кримських татар, які мають намір на поточному тижні провести всекримський суботник з очищення території даного ринку, Віктор Плакіда запевнив, що всі роботи з демонтажу старого ринку будуть закінчені найближчим часом - до кінця тижня.

Ккримські татари вимагали закриття старого міського ринку, який знаходився на давньому мусульманському кладовищі "Азізлер".
XS
SM
MD
LG