Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині почали перевірку законності розпаювання земель


Правоохоронці сподіваються на допомогу селян, які мали б повідомляти про факти незаконного розпаювання землі за номером «гарячої» телефонної лінії та дільничним інспекторам міліції за місцем мешкання.

Її веде Управління державної служби з боротьби з економічними злочинами спільно з Управлінням адміністративної служби міліції УМВС України в Дніпропетровській області.

Як повідомили в Центрі зі зв’язків із громадськістю обласної міліції, у цій справі правоохоронці сподіваються на допомогу селян, які мали б повідомляти про факти незаконного розпаювання землі за номером «гарячої» телефонної лінії та дільничним інспекторам міліції за місцем мешкання.

Два тижні тому міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив, що його відомство має сумніви у законності розпаювання землі на Дніпропетровщині. За його словами, те ж саме стосується інших аграрних областей України.

В агропромисловому комплексі області розпаювали майже два мільйони гектарів землі. Право на земельну частку отримали понад чверть мільйона селян. Близько двох відсотків селян до цього часу не отримали державні сертифікати права власності.
XS
SM
MD
LG