Доступність посилання

ТОП новини

Близько півтисячі людей пікетують кримський парламент


Активісти Компартії, “Російського блоку” і Партії регіонів протестують проти захоплення землі кримськими татарами і вимагають надати російській мові статусу другої державної

Активісти Компартії, “Російського блоку” і Партії регіонів протестують проти захоплення землі кримськими татарами і вимагають надати російській мові статусу другої державної.

Мітингувальники також вимагають припинення фінансування програм, що передбачають облаштування депортованих кримських татар.

Учасники акції протесту оголосили про створення всекримського громадського комітету з організації протидії захоплення кримськими татарами земель.

Лідер партії “Російський блок” Олександр Свистунов заявив, що його однопартійці готують силову акцію звільнення усіх зайнятих репатріантами земельних ділянок. Він же повідомив, що одна з комісій Верховної Ради Криму вже ухвалила рішення про припинення фінансування програм облаштування репатріантів.

Зараз у Сімферополі та його околицях нараховується понад 20 земельних ділянок самовільно зайнятих кримськими татарами, які вимагають землі для будівництва індивідуального житла.
XS
SM
MD
LG