Доступність посилання

ТОП новини

Під час вибуху бомби в Туреччині постраждали 17 осіб


Серед потерпілих - п''ятеро поліцейських.

Під час вибуху бомби в східній провінції Туреччини Игдир, що на кордоні з Вірменією, постраждали 17 осіб, двоє перебувають у важкому стані. Як повідомляє державний телеканал Те-Ер-Те, серед потерпілих п''ятеро поліцейських. Вибух прогримів у суботу ввечері біля поліцейського клубу міста Игдир - невідомі припаркували біля будівлі клубу невелику вантажівку, обладнану вибуховим пристроєм.

За заявою представника Управління безпеки (УБ) провінції, інцидент схожий на акції, які здійснюють бойовики забороненої Курдської робітничої партії (КРП). Голова УБ Игдира Юсуф Чалкавур повідомив, що влада проводить розслідування події. Зокрема, стало відомо, що номерний знак на вантажівці був фальшивим.

За повідомленням телеканалу Ен-Ті-Ві, минулої ночі в провінції Елязіг на сході Туреччини бойовики КРП здійснили теракт на залізниці. Терористи підірвали міну, обладнану дистанційним підривником, під час проходження пасажирського поїзда. Постраждалих немає. Зруйноване залізничне полотно і сім вагонів, яки зійшли з рейок.
XS
SM
MD
LG