Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін пропонує парламенту скасувати мораторiй на пiдвищення тарифiв на комунпослуги та обiцяє їх знизити


Про це на засіданні уряду заявив вiце-прем''єр, мiнiстр будiвництва, архiтектури й житлово-комунального господарства Володимир Рибак. За його словами, реалiзацiя цього закону може призвести до рiзкого погiршення ситуацiї практично в усiх регiонах


Про це на засіданні уряду заявив вiце-прем''єр, мiнiстр будiвництва, архiтектури й житлово-комунального господарства Володимир Рибак. За його словами, реалiзацiя цього закону може призвести до рiзкого погiршення ситуацiї практично в усiх регiонах.

Тим часом прем’єр Віктор Янукович наголосив на стані підготовки до зими у регіонах: “Ми створюємо в уряді центральний оперативний штаб. Я також зобов’язую керівників областей створити регіональні штаби, які будуть працювати в кожній області і в кожному районі. Я вимагаю, щоб всіх керівників місцевих штабів було попереджено про персональну відповідальність”, - прем’єр-міністр.

Вiдпускнi цiни на газ та електроенергiю для населення в Українi не переглядали впродовж семи років. Уряд Юрiя Єханурова на початку цього року почав поетапно приводити тарифи на газ та електроенергiю для населення до економічно обґрунтованого рівня. Національна комісія регулювання електроенергетики з травня пiдвищила цiни на газ на 25%, а з липня - ще на 85%. Крім того, зросли тарифи на електроенергiю для населення на 25% з травня й ще на 25% - з вересня цього року. У кількох регіонах України тривають акції протесту проти підвищення цін на комунальні послуги.
XS
SM
MD
LG