Доступність посилання

ТОП новини

Президент Віктор Ющенко призначив своїм новим прес-секретарем Ірину Ванникову


До цього призначення Ірина Ванникова працювала ведучою в телекомпанії «Студія»1+1».

До цього призначення Ірина Ванникова працювала ведучою в телекомпанії «Студія»1+1».

«Я тут, тому що я щиро вірю в силу Президента і його здатність змінити життя на краще», – сказала новий прес-секретар. Вона також повідомила, що керувати прес-службою Президента буде інша людина, указ про призначення якої незабаром з''явиться.

За словами Ірини Ванникової, для неї честь приєднатися до президентської команди. Вона висловила впевненість, що, маючи значний досвід роботи в мас-медіа, зможе принести користь на цій новій роботі.

Ірина Ванникова пообіцяла продовжувати найкращі традиції співпраці із пресою, закладені її попередницею Іриною Геращенко: «Ми продовжимо найкращі традиції співпраці із пресою, які заклала Ірина Геращенко, чий досвід на цій посаді я вважаю унікальним і безцінним».

Іринна Ванникова сказала, що на зустрічі із Президентом у п’ятницю, він поставив перед нею й президентською прес-службою серію завдань. Зокрема, він поставив завдання вибудовувати відносини із пресою чесно, відкрито й активно.

І у зв''язку із цим Ванникова пообіцяла, що часто буде спілкуватися з журналістами. «Я вам процитую Президента: «Щодня говорити про те, що відбувається в цьому будинку», - зазначила Ірина Ванникова.
XS
SM
MD
LG