Доступність посилання

ТОП новини

14 людей травмовані у ДТП за участю маршрутних таксі на Дніпропетровщині


Як повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Дніпропетровській області, одна з аварій сталася на автотрасі Бориспіль-Запоріжжя — іномарка «Тойота Камрі» зіштовхнулась з маршрутним таксі «Верхньодніпровськ-Новомиколаївка» із 12 пасажирами. Від сильного удару легковий автомобіль загорівся, його 52-річний водій та 27-річний пасажир доправлені до реанімації

Як повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Дніпропетровській області, одна з аварій сталася на автотрасі Бориспіль-Запоріжжя — іномарка «Тойота Камрі» зіштовхнулась з маршрутним таксі «Верхньодніпровськ-Новомиколаївка» із 12 пасажирами. Від сильного удару легковий автомобіль загорівся, його 52-річний водій та 27-річний пасажир доправлені до реанімації. Постраждалі двоє пасажирів маршрутки отримали медичну допомогу на місці.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася у Тернівському районі Кривого Рогу — там сталося зіткнення маршрутки №18 та автобусу ЛАЗ. У результаті постраждали 10 пасажирів маршрутки, вісьмох із них шпиталізували. За півроку на Дніпропетровщині зареєстрували понад 5 тисяч дорожньо-транспортних пригод, в яких загинули понад дві сотні людей.
XS
SM
MD
LG