Доступність посилання

ТОП новини

Президент Ющенко закликає "Нашу Україну" повернутися до переговорів про широку коаліцію


Тим часом “Наша Україна” має намір ініціювати створення опозиційної конфедерації “Європейська Україна”, - повідомив лідер блоку Роман Безсмертний. Напередодні Партія регіонів оголосила, що не вірить у перехід “Нашої України” в опозицію.


Водночас він, як і раніше, вважає, що до коаліційної угоди треба включити текст Універсалу національної єдності.

Тим часом “Наша Україна” має намір ініціювати створення опозиційної конфедерації “Європейська Україна”, - повідомив на прес-конференції лідер блоку Роман Безсмертний:

“Ми пропонуємо створити Конфедерацію “Європейська Україна”, як у парламенті, так і поза парламентом, куди можуть об‘єднатися політичні сили, які координують між собою опозиційну діяльність. До сьогоднішнього дня ніяких перемовин з блоком Юлії Тимошенко у нас не було. Якщо якісь пропозиції будуть, ми готові говорити про них. Але “Наша Україна” є самодостатньою політичною силою. Тому ми аналізуватимемо ситуацію, будеми виробляти свій курс”.

Вчора Безсмертний заявив, що “Наша Україна” переходить в опозицію і відкличе своїх міністрів з уряду.

Прем’єр Віктор Янукович на це зауважив:

“Я впевнений у тому, що процес цей ми ще не закінчили і лідером “Нашої України” залишається і буде Президент України Віктор Ющенко, з яким ми мали домовленості. І згідно з цими домовленостями працюють в уряді представники “Нашої України” де-факто”

Сьогодні Партія регіонів заявила, що не вірить у перехід до опозиції “Нашої України”.
XS
SM
MD
LG