Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко критикує ідею створення опозиційної конфедерації:


“Щоб працювати в опозиції, ніяких гучних слів – меморандуми, універсали, конфедерації – не потрібно." Учора лідер “Нашої України” Роман Безсмертний запропонував створити опозиційну конфедерацію “Європейська Україна”. Опозиція у перспективі має шанси набрати 226 голосів.


“Щоб працювати в опозиції, ніяких гучних слів – меморандуми, універсали, конфедерації – не потрібно. В опозиції потрібно приходити, і просто працювати, а не шукати там якісь гучні назви та спеціальні форми. В опозиції немає ніяких привілеїв, а є лише один привілей – працювати”.

Учора лідер “Нашої України” Роман Безсмертний запропонував створити опозиційну конфедерацію “Європейська Україна”.

Опозиція у перспективі має шанси набрати 226 голосів. Так вважає член міжфракційного опозиційного об’єднання Йосип Вінський:

“При нормальній організації роботи опозиції, при чіткій позиції Президента, при чіткому розумінні наслідків діяльності антикризової коаліції, зокрема, і для людей, які потрапили туди у зв’язку із партійною дисципліною, у зв’язку з тим, що їх обманули, комусь щось пообіцяли, є можливість ситуацію в парламенті змінити. Серед соціалістів більше половини людей, які потрапили в опозицію лише через особисту довіру до Олександра Мороза, а він їх уже обманув, вони це бачать”.

За умови опозиційності “Нашої України” у парламенті буде до 200 опонентів більшості.
XS
SM
MD
LG