Доступність посилання

ТОП новини

Олександр Мороз заявив, що є всi умови для iснування широкої коалiцiї з участю «Нашої України»


«Унiверсал пiдписано, одна фракцiя пiдписала його iз застереженнями, нехай вона так само пiдпише угоду (коалiцiйну) iз застереженнями...», – зазначив Олександр Мороз в ефiрi парламентського телеканалу «Рада» ввечерi у п''ятницю.

«Унiверсал пiдписано, одна фракцiя пiдписала його iз застереженнями, нехай вона так само пiдпише угоду (коалiцiйну) iз застереженнями. Так чи iнакше, у процедурi голосування з дискусiйних питань кожний усе-таки може висловити свою позицiю. Я думаю, що це абсолютна пiдстава для того, щоб коалiцiя функцiонувала у широкому форматi, i треба враховувати, що коалiцiя фактично вже створена», – зазначив Олександр Мороз в ефiрi парламентського телеканалу «Рада» ввечерi у п''ятницю.

Вiн також повiдомив, що партiї-члени антикризової коалiцiї спiльно проаналiзують ситуацiю, яка склалася у зв''язку iз заявами «Нашої України» про припинення переговорiв. Крiм того, за його словами, надалi запланована зустрiч із президентом України.

«У нас є домовленiсть про те, що ми у нього (у президента) зустрiнемося у форматi трьох, i я думаю, що ця робота здiйснюватиметься саме так, як потрiбно не для тiєї чи iншої полiтичної сили, а так, як треба для суспiльства i треба для держави», – наголосив голова Верховної Ради.
XS
SM
MD
LG