Доступність посилання

ТОП новини

Міністри-“нашоукраїнці” готові йти у відставку


Про це заявив міністр охорони здоров''я Юрій Поляченко, повідомляє прес-служба “Нашої України”. До уряду за квотою “Нашої України” входять Ігор Ліховий (міністр культури); Юрій Поляченко (міністр охорони здоров’я); Юрій Павленко (міністр у справах сім’ї, молоді та спорту) та Роман Зварич (міністр юстиції).


Про це заявив міністр охорони здоров''я Юрій Поляченко, повідомляє прес-служба “Нашої України”.

За його словами, хоча технічно заяви про вихід ще не готові, це може відбутися в будь-який момент. Водночас міністр оборони Анатолій Гриценко наголосив, що "всі рішення будуть відомі завтра". Минулого тижня “Наша Україна” заявила про перехід у опозицію.

Раніше ця політична сила заявляла: якщо нову коаліційну угоду не підпишуть – міністрів-“нашоукраїнців” відкличуть з уряду.

До уряду за квотою “Нашої України” входять Ігор Ліховий (міністр культури); Юрій Поляченко (міністр охорони здоров’я); Юрій Павленко (міністр у справах сім’ї, молоді та спорту) та Роман Зварич (міністр юстиції).

Сьогодні “регіонал” Тарас Чорновіл вважає, що міністри від “Нашої України” можуть і надалі працювати в уряді, якщо вийдуть з партії:

“Цього ніби не вимагається Конституцією, і не вимагається проектом закону “Про Кабмін”, який скоро вступить в силу, але якщо є членство в політичних силах які, ну вибачте, офіційно заявляють, що вони в опозиції, то якось нелогічно звучить продовження їхнього перебування на посадах міністрів”.
XS
SM
MD
LG