Доступність посилання

ТОП новини

Футболіст Андрій Шевченко не відпрацьовує вкладені в нього кошти, вважають британці.


Геннадій Мороз Київ, 24 жовтня 2006 (RadioSvoboda.Ua) – Футболіст лондонського "Челсі" Андрій Шевченко не відпрацьовує вкладені в нього кошти, а Володимир Кличко продовжує підготовку до поєдинку з американцем Келвіном Броком, в якому українець відстоюватиме Чемпіонський титул за версією Всесвітньої Боксерської Організації.

Володимир Кличко поступово набирає оптимальні кондиції напередодні чергового поєдинку, в якому українець у бою проти американця Келвіна Брока відстоюватиме Чемпіонський титул за версією Всесвітньої Боксерської Організації. Нагадаємо, що у протистоянні, яке відбудеться 11-го листопада в славнозвісному нью-йоркському Медісон Сквер Гардені, молодший з братів відзначатиме 10-ту річницю на профі рингу. Крім того, поєдинок проти Келвіна Брока стане 50-тим у кар’єрі молодшого з Кличків.

"Я готовий до здійснення своїх намірів про титул абсолютного Чемпіона і зроблю все можливе, щоб здобути перемогу в матчі з американцем", - стверджує український боксер. Трохи більше ніж за два тижні до бою із Броком Володимир Кличко завершив загальну підготовку і нині разом зі своїм тренером американцем Емануелем Стюартом зосереджений на проведенні спарингових поєдинків. Про інші новини.

Гандболістки київського "Спартака" пробилися у третій раунд раунд європейського Кубка кубків. На попередньому етапі представницького турніру найтитулованіший клуб планети більш, ніж переконливо здолав опір ізраїльського клубу "Бней Герцлія". Ізраїльтянкам не допомогли й рідні стіни. Загальна перевага киянок за підсумками двох матчів, що проходили на Близькому Сході, становила 26 м’ячів: 65 на 39.

Тим часом Олена Бондаренко пробилася до основної сітки представницького тенісного турніру в австрійському Лінці. У третьому раунді кваліфікації найсильніша тенісистка України у двох сетах переграла американку Джил Крейбас: 6—2, 6—4. Зауважимо, що окрім перемоги в Австрії тенісистки боротимуться за 600 тисяч доларів призових.

Таку суму трохи більше, ніж за місяць заробляє в лондонському Челсі Андрій Шевченко. Цікаво, що, на думку британців, український футболіст не відпрацьовує вкладені в нього кошти. Про це заявили 57 % опитаних англійським виданням "Гардіан". Заради справедливості додамо, що своє дослідження "Гардіан" проводила напередодні матчів попереднього туру англійської Прем’єр ліги. А саме в поєдинку з "Портсмутом" Шевченко, який став найдорожчим придбанням Президента "Челсі" Романа Абрамовича, таки перервав свою безгольову серію. Відкривши рахунок в матчі і, таким чином, забивши свій дебютний гол в англійському Чемпіонаті.
XS
SM
MD
LG